Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Τονγκανέζικος ερωτισμός


Σχήμα οξύμωρο... Θα περίμενε κανείς ότι ευρισκόμενος στη Πολυνησία θα έβλεπε τριγύρω του αραπίνες, λάγνες ερωτιάρες που λέει και το άσμα. Λάθος. Σας έχω ήδη μιλήσει για το ρόλο της εκκλησίας και την επιρροή της στη καθημερινότητα των ανθρώπων εδώ. Στο ξενοδοχείο που μένω υπάρχει μια φωτογραφία εποχής, ασπρόμαυρη κρεμασμένη στο τοίχο που απεικονίζει μια Τονγκανέζα γυμνόστηθη η οποία φοράει μόνο μια χορταρένια φούστα. Η γυναίκα έχει μια ιδιαίτερη φυσική εξωτική ομορφιά. Όπως περίπου τις περιγράφουν και τα διάφορα στερεότυπα που έχουν γενικότερα επικρατήσει.

Η κατάσταση σήμερα; Στο χριστιανικό Ιράν του Ειρηνικού μην περιμένετε πολλά πράγματα. Γυναίκες καλυμμένες από τη κορφή ως τα νύχια με μακριά ρούχα που δεν αφήνουν τίποτε εκτεθειμένο, οι περισσότερες από αυτές παχύσαρκες και κανένα ίχνος προσωπικής περιποίησης. Είχα ακούσει στο παρελθόν ιστορίες για τις κνιτισες της δεκαετίας του 70 που είχαν το μότο ταγάρι και αξύριστη μασχάλη. Δεν περίμενα όμως ποτέ να δω τόσες αξύριστες γυναικείες μασχάλες και ακόμη χειρότερα πυκνά μουστάκια σε νεαρές κοπέλες!!!

Οι μόνοι που περιποιούνται τον εαυτό τους είναι οι fakaladies..δηλαδή οι γυναικωτοί. Αν και η ομοφυλοφιλία απαγορεύεται δια νόμου υπάρχει η παράδοση στα Τόνγκα σε οικογένειες με καθόλου κορίτσια μερικά αγόρια να αναθρέφονται ως κορίτσια!!!Κατευθυνόμενη ομοφυλοφιλία δεν είχα ποτέ ξανακούσει...

Τι να πεις; Άλλη γη άλλα μέρη...

2 σχόλια:

  1. Ωραία!!!! Τώρα να δω τι θα λες για τις Ελληνίδες. Θα σου φαίνονται από Ζιζέλ και πάνω. Για να πηγαίνουν σιγά σιγά όλοι οι άντρες μία βόλτα από Τόνγκα... Άλλος για Τόνγκα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα τώρα που χαλιέσαι στα Όμορφα Τόνγκα... Ενδιαφέρουσα η κατευθυνόμενη ομοφυλοφιλία ομολογώ!

    Εδώ ο προεκλογικός πυρετός ανεβαίνει, αλλά με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς κι έχουν αρχίσει τα "πράσινα" μνημονιακά προβλήματα...

    Όσον αφαρά το Λος Προμενάδος, το θέμα δεν είναι σαφές, ενώ εμπειρότατη μπλόγκερ θεωρεί πολύ πιθανό να είναι... "αστοχία υλικού"!

    Μπορείς να διαβάσεις σχετικά και τα σχόλια που ακολούθησαν σχετικού δικό μου σχολίου και να επανεκτιμήσουμε το ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή